Články a informace

Co je to technické SEO a jak jej využít pro optimalizaci webu

Ivana Broklová
5 minut čtení
23.03.2023

SEO (optimalizace pro vyhledávače) je proces optimalizace webových stránek za účelem zlepšení jejich umístění ve výsledcích vyhledávání. To je pro majitele webů velmi důležité, protože vyšší umístění ve výsledcích vyhledávání vede k větší viditelnosti a návštěvnosti webových stránek, což jim umožní oslovit více potenciálních zákazníků a v konečném důsledku zvýšit prodej. Existují 3 hlavní typy SEO: on-page SEO, off-page SEO a technické SEO.

Pro koho je Conviu určené?

Majitel e-shopu

Pro vás je Conviu stvořené. Ne jako. Doopravdy. Jedním nástrojem za rozumnou měsíční cenu pokryjete agendy, na které byste jinak potřebovali minimálně 3 různé nástroje… a půl programátora k tomu.

Marketingová agentura

Spravovat feedy, srovnávače a ceny pro více klientů nebylo nikdy tak snadné a rychlé. Conviu ocení větší agentury, ale i ty jednočlenné (freelanceři). Cena vychází dobře pro všechny.

Dodavatel / Výrobce

Vymýšlejí si vaši odběratelé, co má být ve zbožovém feedu? Ukončete nekonečné diskuse a naservírujte jim data tak, jak si přejí. Využijete i monitoring cen konkurence a propracovaný systém alertů.